Lekdetectie

Voor iedere lekdetectie applicatie biedt Leak Control Benelux de juiste oplossing. Wij leveren en verhuren geavanceerde lekdetectoren en lekdetectie apparatuur en voeren als lekdetectiebedrijf ook industriële lektesten uit op locatie.

Verkoop lekdetectie apparatuur

Om u de beste traceergas lekdetectie apparatuur te kunnen aanbieden, zijn wij als gespecialiseerd lekdetectiebedrijf officieel verdeler van Inficon/Sensistor grondlegger van de traceergas (Formeergas) Lekdetectie methode. De unieke Sensistor H2 sensortechnologie zorgt voor kwalitatief hoogstaande lekzoekers speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen.

U kunt onze lekdetectie producten direct kopen.

Wij laten u graag het verschil zien tussen (H2)lekzoekers voor brandbare gassen (handhelds) en de unieke 100% waterstof selectieve lekdetectors van Inficon/Sensistor middels een demonstratie op locatie.

Verhuur lekdetectie apparatuur

Mocht u de ervaring en mankracht hebben om een lektest uit te voeren, dan kunt u ook professionele apparatuur bij ons huren.

Indien gewenst, kunnen wij als aanvulling een instructie geven op locatie. Onze geavanceerde apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar.

Industriële lekdetectie service en advies

Industriële lektesten

Als lekdetectiebedrijf voeren wij industriële lektesten uit en sporen zo lekkages in uw (koel) installaties, producten en/of onderdelen op.

Lektesten zijn ideaal voor het verminderen van veiligheids- en omgevingsrisico’s. Ze verbeteren daarnaast ook de gezondheid, kwaliteit en efficiëntie van bestaande procesinstallaties. Daarnaast verhoogt een lektest de betrouwbaarheid en performance van procesinstallaties en power plants.

Onze lektesten zijn geschikt voor o.a.:

  • Industriële systemen
  • Ondergrondse pijpleidingen
  • Componenten
  • Producten

Na afloop van de lektest ontvangt u van ons een lektest rapportage met de meetresultaten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Leak Control Benelux is officieel gecertificeerd Service Kalibratie Center voor de Inficon Sensistor producten.

Voedselverpakkingen 100% inline lektesten is nu mogelijk.

Leak Control biedt u een oplossing voor het inline controleren van lekkages in verpakkingen. Op een eenvoudige manier kunnen b.v. voedselverpakkingen op uw productielijn veilig en snel gecontroleerd worden op micro lekkages. [meer…]

Al onze activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw product en proces te vergroten. Centraal daarbij staan onze servicegerichtheid, de zorg voor het milieu, uw veiligheid en het uiteindelijke resultaat.

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van industriële lekdetectie of de levering van professionele apparatuur? Wij nemen graag telefonisch of per mail contact met u op.

Laat ons u terugbellen Of gebruik ons contactformulier