Gasdetectie specialist Leak Control

Leak Control Benelux is dé specialist op het gebied van gasdetectie, waterstofdetectie en lekdetectie. Onze gasdetectie experts sporen boven-en/of ondergrondse aardgas lekkages voor u op met zeer geavanceerde gasdetectie apparatuur.Heeft u zelf gespecialiseerde medewerkers op het gebied van gasdetectie in huis? Dan is het ook mogelijk om tegen scherpe tarieven de nieuwste en meest geavanceerde gasdetectie apparatuur bij ons te kopen of te huren.

Gasdetectie apparatuur kopen of huren

gasdetectie door Leak Control

aardgas lekzoeken

Voor het opsporen van een aardgaslek kunt u bij Leak Control gasdetectie apparatuur aanschaffen of huren. De IRwin gasdetector van Inficon is een draagbare gas lekzoeker en is niet alleen geschikt is om boven- en ondergrondse gaslekken op te sporen, maar ook te gebruiken als LEL meter in besloten ruimtes. Met deze geavanceerde gasdetector spoort u gaslekken eenvoudig en snel op!

De Inficon IRwin gaslekzoeker is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en u heeft de keuze uit verschillende accessoires. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe tarieven voor het kopen of huren van gasdetectie apparatuur.

Wilt u de IRwin gas lekdetector in werking zien? Wij geven u graag een gratis en geheel vrijblijvende demonstratie van onze aardgas lekdetectie apparatuur bij u op locatie!

Video’s IRwin gas lekzoek apparaat     Klik:  Hier

Gaslek opsporen

Naast de verhuur en verkoop van gaslekdetectie apparatuur, kun u bij Leak Control ook terecht voor het laten opsporen van gaslekken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het opsporen van aardgaslekken en het controleren van nieuwe of gerepareerde gasleiding tracé’s. Heeft u zelf geen specialisten op het gebied van gasdetectie in huis, dan zijn de gasdetectie experts van Leak Control u graag van dienst bij het opsporen van aardgas lekken.

Leak Control: specialist in gasdetectie

De gasdetectie experts van Leak Control werken uiteraard conform de richtlijnen van de VIAG2013. Deze veiligheidsinstructie is verplicht gesteld door Netbeheer Nederland voor iedereen die werkt aan het opsporen van gaslekken.

Daarnaast hebben al onze aardgasdetectie specialisten de KIWA certificering “Meetprocedure bovengronds gaslek zoeken” op zak. Deskundigheid en veiligheid bij het opsporen van aardgaslekken is dus altijd gegarandeerd!

                        

Aardgas lekdetectie door Leak Control Benelux

Wilt u meer informatie over onze gasdetectie apparatuur of over het laten opsporen van gaslekken? Wij adviseren u graag!

Laat ons u terugbellen Of gebruik ons contactformulier